Tietosuojaseloste

YKSITYISYYS JA EVÄSTEET 

Täältä löydät tietosuojamme periaatteet vieraillessasi verkkosivuillamme Kerromme henkilötietojesi käsittelystä sekä oikeuksistasi rekisteröitynä. Voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme, jos haluat käyttää sinulle kuuluvia oikeuksia tai haluat lisää tietoja henkilötietojen käsittelystämme!  

 

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteyshenkilö 

Avainapteekit Oy 

Huopalahdentie 24 A, 00350 Helsinki  

Aino Gostowski, 040 5694512, aino.gostowski@avainapteekit.fi 

 

Tietosuoja-asioita hoitaa 

Tuija Koski 

Huopalahdentie 24 A, 00350 Helsinki 

tuija.koski@avainapteekit.fi 

040 5968873 

Kerättävät tiedot ja niiden lähde  

Sivustomme käyttää evästeitä, jotka voivat sisältää henkilötietoja. Lue lisää evästeistä jäljempänä.  

 

Tietojemme lähde olet sinä, asiakkaamme. 

Evästeiden tarkoitus  

Käsittelemme evästetietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja taataksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivuillamme ja tarjotaksemme sinua kiinnostavaa sisältöä.  

 

Henkilötietojen vastaanottajat 

Evästeisiin liittyviä tietoja voivat vastaanottaa kolmansien osapuolien evästeiden tarjoajat. Tutustuthan evästeisiin jäljempänä.  

 

Evästeet 

Evästeet ovat laitteelle tallennettavia pieniä tiedostoja, joilla verkkosivumme toiminnallisuus taataan ja joilla tarjota sinulle kohdennettuja sisältöjä. 

 

Käytämme seuraavia evästeitä: 

Välttämättömät evästeet, joilla tallennetaan mm. sivuston evästeasetukset.  

Toiminalliset evästeet, joilla tallennetaan mm. sivuston kielivalinta.  

Analytiikkaevästeet. Näillä evästeillä seuraamme sivuston käyttömääriä. 

 

Evästeitä säilytetään niiden tekniseen vanhentumiseen saakka taikka kunnes poistat ne käytöstä. Saat lisätietoa yksittäisistä evästeistä sivuston evästeasetuksista, jossa jokainen eväste ja sen tarkoitus on luetteloitu kulloisenkin tilanteen mukaan.  

 

Sivustomme käyttää kolmannen osapuolen evästeitä seuraavilta palveluntarjoajilta; tutustuthan heidän tietosuojakäytäntöihinsä.  

  • Google Analytics https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=fi (kolmannen osapuolen palvelin, Google) Sivuston nopeuttamista varten sivustossa toimiva eväste, joka tallentaa sivuston osia välimuistiin ensimmäisen käynnin jälkeen. 

Vieraillessasi sivuillamme sinulta kysytään, annatko luvan evästeiden asettamiselle. Voit valita ne evästekategoriat, joiden asettamiseen suostut. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa sivustomme evästeasetuksista. Vaikka estäisit evästeet, voit yhä käyttää sivustoamme, mutta huomaathan, että emme tällöin pysty tarjoamaan sinulle kohdennettuja sisältöjä. Voit estää kaikki evästeet tai pelkästään kolmannen osapuolen evästeet myös selaimesi asetuksista.  

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle  

Jos koet, että henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, Tietosuojavaltuutetun toimistolle.  

Postiosoite: PL 800, 00531 Helsinki 

Sähköposti: tietosuoja@om.fi 

Puhelinvaihde: 029 566 6700 

Kirjaamo: 029 566 6768