Terveys

Teksti: Outi Hamara
Kuva: Anna Huovinen

Kauniit joululahjat Avainapteekista

KOSMETIIKKA on käytännöllinen ja ylellinen lahja samaan aikaan. Kaikkien iho tarvitsee kosteutta ympäri vuoden, joten kosteuttavat tuotteet ovat turvallinen valinta silloin, kun antaa ihonhoitotuotteita lahjaksi muille.

Ihoa hoidetaan ja kosmetiikkatuotteet valitaan aina ihon kunnon ja iän mukaan. Omalle äidille voi olla helppo valita kasvojenhoitotuotteitakin, mutta lastenhoitajaa voi olla varmempi muistaa vaikkapa käsi- tai jalkavoiteella.
Kasvonaamiot ja -kuorinnat ovat ihonhoidon luksusta, johon kaikki eivät välttämättä itse raaski panostaa. Lahjaksi niitä on varmasti mukava saada. Ehkä autat samalla lahjansaajaa löytämään uuden suosikkituotteen.

Alla vinkkejä kosmetiikkalahjapakkauksista pukinkonttiin hankittavaksi. Kysy lisää Avainapteekin henkilökunnalta, he auttavat sinua mielellään.

LEVITÄ JA SUIHKI KOSTEUTTA
Samettinen voide korjaa ihon rakennetta palauttaen sen luonnollisen kosteustasapainon. Ihanteellinen pintakuivalle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Mukana ihoa suojaava terveyslähdevesi.
Avène-lahjapakkaus: Hydrance Rich -voide 40 ml ja Thermal Spring Water -lähdevesi 50 ml 27,50 e*


HUOLITELLUT KÄDET JA JALAT
Lahjapakkaus sisältää nopeasti imeytyvän ja hoitavan käsivoiteen sekä täyteläisen jalkavoiteen kuiville jaloille Molemmat miedosti hajustettuja.
Aco Body Daily Care -lahjapakkaus: käsivoide 75 ml ja jalkavoide 100 ml 13 e*

Vichy Neovadiol Peri-Menopause JA Atopik Sensitive -lahjapakkaus

TÄYTELÄISEMPI IHO
Nämä tuotteet kompensoivat vaihdevuosien aiheuttamia näkyviä muutoksia ihossa. Päivävoide vaikuttaa kohdistetusti ryppyihin sekä ihon veltostumiseen ja lipidipuutokseen. Yövoide jättää ihon mattapintaiseksi. Iho näyttää kirkkaammalta ja joustavammalta.
Vichy Neovadiol Peri-Menopause -lahjapakkaus: päivävoide normaalille ja sekaiholle 50 ml ja yövoide 15 ml 48 e*


SUOJAA TALVI-IHOLLE
Täyteläinen ja riittoisa puhdistusemulsio ylläpitää ihon luontaista vastustuskykyä. Tehokosteuttava Kasvovesi edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä. Päivä- ja yökäyttöön sopiva Rauhoittava Kauravoide ravitsee kuivaa ihoa.
Atopik Sensitive -lahjapakkaus: Puhdistusemulsio 200 ml, Kasvovesi 200 ml ja Rauhoittava Kauravoide 24 h 30 ml 27 e*

Vichy Liftactiv Collagen Specialist JA Atopik Hydrate JA Aco Face Anti-age

ANTI-AGE -VOITEET
Päivävoide häivyttää ryppyjä, pigmenttimuutoksia ja sameaa ihonsävyä. Sopii herkälle iholle. Yövoide taistelee ryppyjä, ihon harmautta ja veltostumista vastaan.
Vichy Liftactiv Collagen Specialist -lahjapakkaus: hoitovoide 50 ml ja yövoide 15ml 48 e*


KOSTEUTTAVA KAKSIKKO
Seerumin pienet hyaluronihappomolekyylit imeytyvät syvälle ihoon, ja suuremmat molekyylit tekevät ihon pinnan täyteläiseksi. Pehmeä geelikosteusvoide imeytyy ihoon välittömästi ja sen sisältämät prebiootit tasapainoittavat ihoa.
Atopik Hydrate -lahjapakkaus: Kosteuttava Hyaluroniseerumi 30 ml ja Kosteuttava Hyaluronivoide 24 h 50 ml 29,90 e*


AIKUISELLE IHOLLE
Miedon tuoksuinen anti-age-päivävoide kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Elvyttävä yövoide tekee ihosta kimmoisan.
Aco Face Anti-age -lahjapakkaus: päivävoide ja yövoide 50 ml 19 e*

*Tuotteiden hinnat ovat Avainapteekkien keskimääräisiä hintoja.

Asiantuntija: kosmetologi Noora Jäntti, Apteekki Easton