Terveys

Orionin keräilykampanjasta hyvinvointia ja jouluiloa

Suosittu Orionin keräilykampanja käynnistyi Avainapteekeissa syyskuun lopussa. Kampanjan ideana on antaa Orionin hyvinvoinnin tuotteiden ostajalle upea, noin 30 euron arvoinen tuotelahja. Tuotelahjan saa, kun on ostanut kuusi keräilytuotetta.


Keräilytuote on normaalihinnaltaan vähintään yhdeksän euron hintainen Orionin itsehoitotuote. Keräilytuotteiden valikoimaan kuuluu yli 100 Orionin itsehoitotuotetta esimerkiksi Aqualan L, DeviSol-, Fiilus-, Favora-, Sebamed- ja Multivita-tuotesarjoista. Lääkkeet, sv-korvattavina ostettavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät sen sijaan kuulu kampanjaan.


Lahjaksi Marimekkoa, Arabiaa ja aineettomia palveluja


Tällä kertaa tuotelahjaksi voi valita Marimekon Pieni Unikko -keittiöpyyhkeet, 2 kpl, Arabian Uunikokki-vuoan, Arabian Muumimukit, 2 kpl ja Orionin tuotteita puuvillakassin kera. Aineettomina lahjoina tarjolla ovat Supla+ -ääni- ja -e-kirjat 2 kk sekä Ruutu+ -katseluoikeus 3 kk. Keräilykampanjassa voi tehdä myös hyvää ja lahjoittaa palkintonsa Itämeren hyväksi John Nurmisen Säätiölle. Lahjoituksella Itämerestä voidaan poistaa sinilevää 40 kg.

Keräilykampanjaan voi osallistua apteekissa perinteisellä keräilykortilla, johon kerätään leimoja. Keräillä voi myös mobiilisti. Tällöin keräilyleimojen sijaan apteekin kassalta saa keräilykoodeja, jotka kirjataan osoitteeseen orionkeraily.fi. Tuotelahja valitaan, kun kuusi koodia on kirjattu järjestelmään. Keräilykampanja on käynnissä myös verkkoapteekeissa ja jatkuu aina 2.1.2022 asti.


Marraskuusta alkaen tuotelahja heti mukaan


Keräilyasiakkaan kannattaa pitää mielessä joulun aika. Orionin hyvinvoinnin tuotteet ilahduttavat niin omassa käytössä kuin joulupaketeissa. Mieluisia joululahjoja ovat varmasti myös tämänkertaiset tuotelahjat. Ja mikä parasta: marraskuusta alkaen tuotelahjan voi lunastaa Avainapteekista heti mukaan! Lue lisää Orionin keräilykampanjasta: itsehoitoapteekki.fi