Terveys

Teksti: Tiina Rahko
Kuva: Tiina Rahko

Talven uutuudet Avainapteekeissa

Avainapteekkien uutuustuotteet iskevät muun muassa jumeihin, kutinaan sekä kurkku- ja kuukautiskipuihin.

Tuotteiden hinnat ovat Avainapteekkien keskimääräisiä hintoja.

1.  i3.1 Ratiopharm 30 kaps., 24,60 e – SUOLISTOA HELLIVIÄ MAITOHAPPOBAKTEEREJA

Kolme miljardia bakteeria yhdessä kapselissa. Maitohappobakteerikannat säilyvät elävinä ruoansulatuskanavan läpi, mikä voi ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia. Ravintolisä.

2. Gynevia, 8 yksittäispakattua geeliannosta 18,50 e – INTIIMIALUEEN HYVINTOINTIIN

Tutkitusti tehokas emätingeeli bakteerivaginoosiin ja sen ennaltaehkäisyyn sekä vaihdevuosien limakalvo-oireisiin. Geeli palauttaa emättimen pH-arvon, tasapainottaa sen bakteerikantaa ja kosteuttaa ja uudistaa limakalvoja.

3. A-Derma Exomega spray 200 ml, 21,20 e – RAUHOITTAVA JA KUTINAA LIEVITTÄVÄ SUIHKE  

Kuivalle ja atooppiselle iholle, vaikka vastasyntyneelle. Kerran päivässä sekä kasvoille että vartalolle.

4. Bertil´s D3, 20μg 10 e ja 50μg 15,30 e -KASVIPERÄINEN D3

Levästä eristetty D3-vitamiini on rakenteeltaan hyvin imeytyvää kolekalsiferolia. Neutraalin makuiset ja makeuttamattomat tabletit on helppo niellä tai pureskella. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

5. Lactosolv 30 kaps. 18,45 e tai 60 kaps. 27,50 e – HELPOTUSTA LAKTOOSIINTOLERANTIKOLLE

Yksi kapseli pilkkoo laktoosin noin puolesta litrasta maitoa! 17 500 laktaasientsyymiä yhdessä vahvassa kapselissa.

6. D3-vitamiinit:  Minisun Super Defence Pehmodino 60 kpl ja Minisun Vinski 10 mikrog D-vitamiini Junior 60 kpl, 11,15-13,15 e – VITAMIINIT LAPSILLE

Hyvän makuiset ja hammasystävälliset lasten ravintolisät hauskassa muodossa. D3-vitamiini-Vinski ja Pehmodino vastustuskyvylle.

7. Perskindol Thermo Hot -lämpögeeli 100 ml, 17,70 e — LÄMPÖÄ JUMIUTUNEILLE LIHAKSILLE

Tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja lievittää jumeista aiheutuvaa kipua erityisesti selän, niskan ja hartioiden alueella. Aikuisille ja lapsille 5 vuodesta ylöspäin.

8. Syylend Skin tags -jäädytyshoito 37 e — POISTAA VARSILUOMET HANKALISTA PAIKOISTA

Pieni ihokieleke on usein kiinnittyneenä alla olevaan ihoon ohuella varrella. Ensimmäinen itsehoitovalmiste poistaa tehokkaasti niskan, kaulan, rintakehän, kainaloiden ja käsivarsien varsiluomet. Hoitoaika 20 sekuntia.

9. Septabene 30 ml, 11,90 e — KURKKUKIPU KURIIN

Kurkkusi on vahvuutesi – kolmitehoinen sumute kurkkukivun hoitoon.

Septabene (1,5 mg/ml + 5 mg/ml bentsydamiini/setyylipyridiini) on itsehoitolääke suun ja nielun kivun ja tulehduksen oireiden lyhytaikaiseen paikallishoitoon yli 12-vuotiaille. Annostus on 1–2 suihkausta kahden tunnin välein 3–5 kertaa vuorokaudessa. Ei alle 6-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville. Tutustu huolella pakkausselosteeseen. Markkinoija: KRKA Finland Oy.

10. Ladiva, 8 kapselia 9,50 e  — KASVIROHTO KUUKAUTISKIPUIHIN

Vadelmanlehtiuutetta on vuosikymmenet käytetty rentouttamaan kohtua ja lievittämään kuukautiskipuja. Perinteinen rohto nyt asiantuntijuudella apteekista.

Lievien supistuksenomaisten kuukautiskipujen lievitykseen aikuisilla naisilla. Sisältää vadelmanlehtiuutetta. Perinteinen kasvirohdosvalmiste, jonka käyttö mainittuun käyttöaiheeseen perustuu yksinomaan sen pitkään jatkuneeseen käyttöön. Tutustu pakkausselosteeseen. Vain apteekista. Markkinoija Biocodex Oy. 75472471_10/2020