Terveys

Yövoiteet testissä – lue tulokset!

Testiryhmämme kokeili Avainapteekkien ylellisiä yövoiteita. Kumpi pärjäsi paremmin?

Testattavat yövoiteet

Avène Dermabsolu Comforting Night Balm

Anti-age-yövoide. Auttaa hidastamaan ikääntymisen merk­kejä, soveltuu her­-källe iholle.

40 ml, 44,30 e.

Louis Widmer Rich Night Cream

Tuoksuton, runsaasti ravitseva ja kosteut­tava anti-age-voide.

50 ml, 43,50 e.

Testaajat

Mervi, 46, on yövoiteiden suurkuluttaja, joka toivoo yövoiteeltaan hyvää tuoksua, helppoa levittyvyyttä ja hyvin kosteuttavaa tuntua.

Johanna, 55, kärsii talvisin pintakuivasta ihosta. Käyttää öljymäisiä hoitotuotteita, ja toivoo saavansa hilseilyn ja kiristävän tunteen kuriin.

Uura, 46, on iltauninen, ja siksi kasvovoiteen käyttö jää hänellä usein vähäiseksi. Yövoidetestin ansiosta hän aikoo parantaa tapansa.

Avene Dermabsolu Comforting Night Balm

MERVI

”Ensivaikutelma voiteen tuoksusta oli nostalginen ja miellyttävä. Voide on pumppupurkissa, joten se on hygieenistä ja kätevää käyttää – ainakin silloin, kun voidetta on jäljellä runsaasti. Voide levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Iho tuntuu kosteutetulta vielä aamullakin. Ehkä uusi suosikkituotteeni!”

JOHANNA

”Ihana pakkaus ja toimiva pumppumekanismi. Samettisen pehmeä voide levittyy ja imeytyy hyvin. Pidän myös nimestä: Comforting night balm kuulostaa hoivaavalta. Hämmästyin, miten nopeasti tuote toimi. Kahdessa yössä pintahilseily oli poissa. Pieni miinus imelästä tuoksusta.”

UURA

”Pakkauksesta tulee kätevästi painamalla yksi satsi rasvaa. Homma hoituu siististi ja annos on juuri sopiva. Ainoa harmittava puoli pakkauk­sessa on se, että siitä ei näe, milloin voide on loppumassa. Raikas tuoksu, kiva koostumus, levittyy hyvin, iho tuntuu ihanan pehmeältä. Voisin käyttää tätä yövoidetta jatkossa säännöllisesti.”

Louis Widmer Rich Night Cream

MERVI

”Kaunis, ylellisen näköinen pakkaus. Mukana tulevalla lastalla saa voidetta otettua hygieeni­sesti. Tuoksuttomuus on minusta hieman ikävää, sillä kevyt tuoksu yövoiteessa tuo iltaan luksusfiilistä. Voide on koostumukseltaan kevyen oloista, mutta silti se levittyy huonosti ja jättää kasvoille hetkeksi tahmean olon. Imeytyy kuitenkin melko nopeasti ja tuntuu kosteuttavan hyvin.”

JOHANNA

”Mahtavaa, että tässä ole lainkaan tuoksua. Voide on todellakin täyteläinen, jopa hieman tahmainen. Levitin sitä ensimmäisellä kerralla aivan liikaa, kun en malttanut käyttää pakkauksen mukana tulevaa pientä lastaa. Vaikka minulla on kovin pintakuiva iho, tämä tuntui sille jopa hieman liian ravitsevalta. Ihoni kiilteli vielä aamullakin. Sopii varmaan sellaiselle, jonka iho on aivan perustuksiaan myöten kuiva.”

UURA

”Pakkaus on ylellinen ja upean värinen. Tällainen olisi ihana saada lahjaksi! Yövoiteen koostumus on täyteläisen rasvainen ja tuote vaikuttaa myös hyvin riittoisalta. Yllätyksekseni voide ei imeytynyt ihooni kovin hyvin. Todella mieto ja neutraali tuoksu.”